Een gebouw met persoonlijk­heid en historie

Ondernemen met een eigen gezicht

Waar eens de zusters op de trappen liepen en de was met de hand gevouwen werd, wordt nu opnieuw hard gewerkt door alle bedrijven in het vernieuwde Delft­stede. Slechts de details verwijzen nog naar het Sint Hippolytus Zieken­huis dat in 1934 geopend werd. Het centrale trappenhuis en de gebrandschilderde ramen zijn hiervan een voorbeeld. Natuurlijk zijn alle ruimten van alle gemakken voorzien en is de bereikbaar­heid goed geregeld.
De trein loopt nu onder de Phoenixstraat in plaats van hoog erboven. Het nieuwe onder­grondse station Delft is op loop­afstand bereikbaar en tramlijn 1 en 19 stoppen voor de deur.

Goed bereikbaar met auto en OV.
Op loopafstand van NS station Delft

Openbaar vervoer
Delftstede is op loopafstand van het NS station Delft. Nog geen 10 minuten lopen vanaf het treinstation en de tram stopt voor de deur. En op 5 minuten loopafstand van het historische centrum van Delft.

Met de auto
Vanwege de aanleg van een spoortunnel van 2,3 kilometer, een ondergronds trein­station, parkeergarage langs de spoortunnel en een nieuwe inrichting van de openbare ruimte zijn er volop bouw­activiteiten rondom het Delftse centraal station, de Westvest en Phoenixstraat. Maar de Phoenix­garage en de Prinsenhof­garage zijn altijd goed bereikbaar.

Op de site Bereikbaar Delft staat actuele informatie over de bereikbaarheid van de stad. De site verstrekt duidelijke informatie over werkzaamheden, omleidingen en de bereikbaarheid van de stad tijdens diverse bouwprojecten.


Meer informatie?

Delftstede biedt flexibele huurcontracten met een schappelijke huurprijs. Informeer naar de speciale tarieven voor startende ondernemers.

    Please prove you are human by selecting the house.